Omgivningen kring B4 Villa Maris, Huay Yang
Startsida Huset Utflykter Transport Pris Kontakt
  • Engelsk flagga
  • Svensk flagga
  • När man är i Huay Yang känns det som en hälsoresa. Många går upp tidigt då det är svalare för att träna. En del går morgonpromenad på stranden, andra simmar eller kör ett yoga-pass. Man äter god och nyttig mat och umgås med andra.

    Huay Yang är en liten fiskeby så man lever med lokalbefolkningen. De flesta turister är svenskar, som har blivit rekommenderade av andra som varit där. Stämningen är öppen och trevlig. En del är där på semester, men många är där längre perioder och låter sina barn gå på Svenska skolan.

    Det finns en driving range där man kan öva golf eller så kan man kite-surfa. Det är ofta höga vågor i havet, så en mini-surfingbräda är nästan ett måste. Maten är så billig att man äter ute hela tiden. På kvällen går man strandpromenader och kanske letar några snäckor eller tar en drink vid strandrestaurangen.

    I byn finns få turister, vilket gör att man kan nästan få stranden för sig själv om man vill. Vill man hellre ha mer turister och strandstol, så åker man till en restaurang med strandstolar. När man har varit vid Huay Yang är det svårare att åka till andra ställen, för man njuter så av få turister, god mat, massage på stranden och lyx till ett bra pris.