Transport till och från B4 Villa Maris, Huay Yang
Startsida Huset Omgivning Utflykter Pris Kontakt
 • Engelsk flagga
 • Svensk flagga
 • Huay Yang är en by ca 4,5h från Bangkok. Hit kan man åka med taxi eller tåg hela vägen, eller flygbuss till Hua Hin och därefter taxi. Tåget tar lite längre tid än taxi, men en snabbana håller på att byggas. Det finns även en flygplats i Hua Hin som ligger cirka en och en halv timme bort. Smidigast är att åka taxi. Det kostar ca 4000-5000 baht enkel väg, beroende på om du behöver en stor eller liten bil. Det finns flera olika taxibolag. I tabellen nedan ser du kontaktuppgifter till några av dem.

  I Huay Yang tar de flesta sig runt med saleng eller moped. En saleng är en moped med flera sittplatser. Den är smidig när man är flera personer och för att den har ett tak som skyddar mot solen. En del hyr även bil, men salengen/mopeden räcker i byn. Vill man åka längre är det lättast att boka en taxi, eftersom det är vänstertrafik och hektisk trafik.

  Vid flera av dessa taxibolag kan man även boka sin saleng, moped eller utflykter. Boka en saleng långt i förväg för de tar ofta slut vid högsäsong. Utflykterna kan man boka på plats.

  Taxibolag Hemsida Mail Telefonnummer
  Nong Taxi Huaiyang https://www.facebook.com/nongtaxihuaiyang/ @nongtaxihuaiyang (messenger) +66 89 742 5977
  Jeab Huay Yang http://www.jeabtaxi.com/sverige/index.html jeab_curtain@windowslive.com +66 81 943 6442
  Huay Yang Travel & Event https://huayyangtravel.com/ info@huayyangtravel.com +66 86 083 1090
  Som Taxi Som Busstation (messenger)